SEO workshop in Amsterdam

Leer de basis van zoekmachine optimalisatie in één avond tijdens de SEO workshop op 4 maart 2020

Wil jij…

… zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

… duidelijke richtlijnen ontvangen voor het opzetten van je SEO strategie?

… meer omzet genereren uit je organische verkeer?

… een eenmalige investering doen in je website én je eigen kennis?

… doelgericht aan de slag gaan met het verhogen van je zichtbaarheid?

… kant-en-klare werkdocumenten ontvangen?

… iedere maand op de hoogte gehouden worden van nieuws in de SEO branche?

Leer de basis vaardigheden van een SEO specialist

Tijdens de SEO workshop leer je van een ervaren SEO specialist (7+ jaren ervaring) hoe de zoekmachines werken, hoe je daarop kunt inspelen door een SEO strategie te ontwikkelen en direct aan de slag kunt gaan met het optimaliseren van je website(s). Daarnaast is er voldoende ruimte om al je vragen te kunnen stellen.

Investering

SEO workshop in Amsterdam op 4 maart 2020 om 19:00 uur

€ 185,- inclusief btw

Vragen? Bel mij op 06-30 00 06 88!

Wil je zelf aan de slag met je zoekmachineoptimalisatie maar mis je de kennis en tools?

Wat deze SEO workshop anders maakt

Er zijn meerdere SEO workshops te volgen in Amsterdam en omgeving. Wat deze SEO workshop anders maakt is dat ik geen informatie voor mijzelf houd maar juist zoveel mogelijk kennis aan jou wil doorgeven. Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers en online marketeers te leren hoe je met zoekmachine optimalisatie aan de slag kunt gaan en wat daadwerkelijk de beste strategie ie om Google voor je te winnen.

Als bonus deel ik gratis SEO-tools met je. Het is niet nodig om dure SEO-tools aan te schaffen wanneer je aan de slag gaat met SEO optimalisatie.

De volgende SEO workshop: 4 maart 2020

4 maart vindt de volgende SEO workshop plaats op de Isaac Titsinghkade 109 in Amsterdam. We beginnen om 19:00 uur, en de workshop zal rond 21:30 uur afgelopen zijn. Ik zorg voor voldoende snacks en drankjes, en jij neemt je laptop mee zodat je direct aan de slag kunt. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers, dus wees er snel bij!

Over de SEO workshop

Tijdens de workshop leer je hoe je je eigen website kunt optimaliseren voor de topposities in de zoekresultaten. Dit doe je door te leren hoe zoekmachines daadwerkelijk werken, hoe je erachter komt wat voor strategie het beste bij je website past maar ook hoe je je SEO content en techniek kunt verbeteren.

Voor de SEO workshop bekijk ik alle websites van de deelnemers en noteer ik een aantal cruciale SEO punten. Tijdens de workshop zal ik namelijk voorbeelden geven van jouw website en die van de andere cursisten. Hierdoor ontvang je direct toepasbare tips. Daarnaast ontvang je ook een Google Drive map met werkdocumenten om je zoekmachine optimalisatie traject zo makkelijk mogelijk te maken.

Je ontvangt onder andere de volgende werkdocumenten:

-Zoekwoorden analyse

-Concurrentie analyse

-Meetplan

-SEO content planning

-SEO checklist voor het schrijven van sterke content

Wil je meer info over de SEO workshop?

0