SEO Diensten

SEO techniek pakketten

S - SEO content pakketten

Small

  • Technische SEO scan – tot 100 pagina’s
  • Zoekwoorden onderzoek – small
M - SEO content pakketten

Medium

  • Technische SEO scan – 100 tot 1000 pagina’s
  • Zoekwoorden onderzoek – medium
L - SEO content pakketten

Large

  • Technische SEO scan – 1000+ pagina’s
  • Zoekwoorden onderzoek – large

Wil je meer info over deze pakketten? Of heb je specifieke wensen? Geen probleem!

Wat is SEO techniek?

Onder SEO techniek vallen alle technische aspecten binnen de website die direct of indirect invloed hebben op de SEO waarde van je pagina’s. Want stel je voor: je klikt op een zoekresultaat omdat je denkt te hebben gevonden wat je specifiek aan het zoeken was. Maar dan laadt de website traag in, en beland je daarna ook nog eens op een dode pagina. Als zoeker ben je dan meteen klaar met deze website en ga je terug naar de zoekresultaten en kopen ze bij je concurrentie.

Er zijn verschillende soorten technische oplossingen die kunnen helpen bij je SEO strategie:

Structuur van de website

De zoekmachine crawlers lezen de broncode van je website uit om te bepalen op welke zoektermen je pagina’s zullen gaan ranken, en natuurlijk op welke positie. Om duidelijk te maken wat bijvoorbeeld de titel, subtitel van een pagina is en wat er op de afbeeldingen weergeven staat zijn er bepaalde SEO instellingen nodig. Deze geven je de structuur van je pagina aan.

Snelheid

Snelheid is sinds 2017 officieel een ranking factor geworden. Dit houdt in dat de snelheid van je website mede bepaald waar je webpagina’s terecht komen in de zoekresultaten. Google past hun algoritmes steeds meer aan om alleen nog maar kwalitatieve websites een goede ranking te geven. Het is daarom steeds meer van belang om een gebruiksvriendelijke website te hebben, wat je kunt bewerkstelligen door je website SEO technisch goed in te richten.

Oplossen van zogeheten crawl issues

Door interne en externe factoren kunnen er zogeheten crawl issues ontstaan. Dit zijn fouten binnen de website die je SEO waarde kunnen beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere dode links, het hebben van dubbele heading-tags en spam links naar je website. Onder crawl issues kunnen heel veel fouten vallen. Deze zijn te vinden door een website audit te doen, waarna de fouten individueel opgelost kunnen worden.

Wanneer kiezen voor een SEO techniek dienst

Deze vorm van zoekmachine optimalisatie is essentieel voor de gebruiksvriendelijkheid van iedere website. Want een website met alleen sterke SEO content alleen komt er niet zonder een goede technische basis. Het is daarom van groot belang om de SEO technische aspecten van je website goed in de gaten te houden.

0