SEO kennisdelingstraject

Leer de basis van zoekmachine optimalisatie van een ervaren SEO specialist  (7+ jaar) en ga direct aan de slag!

Wil jij…

… direct aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

… de basis van SEO leren door meerdere keren samen met een SEO specialist te zitten?

… leren hoe je een SEO strategie opzet en uitvoert?

… meer omzet genereren uit je organische verkeer?

… een eenmalige investering doen in de vindbaarheid van je website én je eigen kennis?

… doelgericht aan de slag gaan met het verhogen van je zichtbaarheid?

… alle SEO tools en document ontvangen die je nodig hebt?

… daarna iedere maand op de hoogte gehouden worden van nieuws in de SEO branche?

Verhoog je vindbaarheid in de zoekmachines én leer direct de basis van SEO

Dit 3-maandelijks SEO traject bestaat uit 1 op 1 SEO sessies, SEO content brainstorms + de uitwerking daarvan tot zoekwoorden en een meetplan waarin we de successen gaan meten. Tijdens de 1 op 1 SEO sessies van 3 uur leer je van een ervaren SEO specialist (7+ jaren ervaring)  onder andere hoe de zoekmachines werken, hoe je daarop kunt inspelen door een SEO strategie te ontwikkelen en direct aan de slag kunt gaan met het optimaliseren van je website(s). Daarnaast is er voldoende ruimte om al je vragen te kunnen stellen. Het doel van de 1 op 1 sessies is om zoveel mogelijk kennis over te dragen zodat jij het na deze 3 maanden geheel zelf kunt oppakken. Buiten de SEO sessies werk ik de input voor de SEO content kalender uit (tijdens de SEO sessie brainstormen we samen voor nieuwe SEO content ideeën) en houd ik een maandelijkse rapportage bij om in te zien in hoeverre je vindbaarheid aan het groeien is.

  • Door de komst van Manouk in ons Kek Mama team staat SEO als een huis. Het mooiste resultaat is dat het organische verkeer naar Kekmama.nl in één jaar met 200% is gegroeid

    Laura Ebbenhorst Marketing Manager van Kek Mama
  • Manouk en ik werken al een hele tijd regelmatig samen. ze is naast een echte expert op haar vakgebied ook creatief en denkt graag mee mbt nieuwe concepten of ideeën! dat maakt het samenwerken ook heel leuk!

    Mabel van den Top Eigenaresse van By Mabel Photography
  • Manouk is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik het als eerst van Manouk daarna pas via andere blogs en kanalen. Ze is 100% up-to-date en heeft met haar kennis de SEO van Ouders van Nu naar een hoog level getrokken. Verder is ze heel prettig om mee te werken: snel, efficiënt, kritisch en open.

    Suzanne de Goeij Hoofd Digital Content bij Ouders van Nu

Investering

Het SEO kennisdelingstraject van 3 maanden bedraagt:

€ 1950,- exclusief btw

Vragen? Bel mij op 06-30 00 06 88!

Wil je zelf aan de slag met je zoekmachineoptimalisatie maar mis je de kennis en tools?

Waarom je voor dit SEO-traject zou moeten kiezen

Dit SEO-traject biedt veel persoonlijke begeleiding. Ik kom bij een door jou gewenste locatie langs voor de 1 op 1 SEO sessies (max. 1 uur reistijd inbegrepen vanuit Amsterdam), peil wat je huidige kennis is en leer je direct hoe je met je huidige en nieuwe kennis aan de slag kunt om je vindbaarheid te verhogen.  Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers en online marketeers te leren hoe je met zoekmachine optimalisatie aan de slag kunt gaan en wat daadwerkelijk de beste strategie ie om Google voor je te winnen. Ik houd daarom ook geen kennis voor mijzelf.

Als bonus deel ik gratis SEO-tools met je. Het is niet nodig om dure SEO-tools aan te schaffen wanneer je aan de slag gaat met SEO optimalisatie.

Hoe werkt het?

Zodra je aanmelding voor het SEO kennisdelingstraject binnen is bel ik je op om de  1 op 1 SEO sessies met je in te plannen. Daarnaast vind ik het altijd prettig om een korte kennismaking te hebben en wat informatie te krijgen over je website en je kennis. Dit ter voorbereiding voor de eerste sessie. De eerste SEO sessie zal de kick-off zijn voor het traject. Tijdens het traject kun je aangeven waar je behoefte aan hebt. Hierdoor is dit traject erg persoonlijk.

Wil je meer informatie over het SEO kennisdelingstraject?

0