SEO cursus: opleidingstraject mét persoonlijke begeleiding – COMING SOON!

Wil je graag zelf aan de slag met je zoekmachine optimalisatie maar mis je de kennis en tools?

Ik heb mijn SEO consultancy kennis – 5+ jaar bij onder andere agencies, in-house en als freelancer – gebundeld in een innovatieve SEO cursus. Tijdens deze workshop deel ik al mijn kennis met jou en laat ik geen kennis achterwegen. Ik begeleid je door de drie SEO pijlers: content, techniek en autoriteit en vertel je stap voor stap hoe je er achter kunt komen wat er waarom geoptimaliseerd moet worden om beter vindbaar te worden in de zoekmachines.

SEO cursus met persoonlijke begeleiding

Omdat SEO uit vele aspecten bestaat en ik daarom heel goed kan begrijpen dat je niet direct alles onder de knie zal krijgen geef ik je twee gratis SEO consultancies á 60 minuten door middel van een video call. Eén ter introductie, en de tweede wanneer jij denkt deze nodig te hebben. Mocht je na deze twee consulten vaker een vragenuurtje willen inplannen, dan is dat uiteraard mogelijk.

De SEO cursus is beschikbaar vanaf maart 2019, maar nu al aan te vragen via contact@manoukkeurntjes.com

Wil je meer weten over deze SEO cursus? Geen probleem!

e-book

SEO cursus: dit kun je verwachten

Wat je kan verwachten:

-Lesmateriaal voor de cursus ‘de basis van SEO’

-Twee video consults á 60 minuten

-Een database met kant-en-klare SEO documenten

-Maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de SEO industrie

Innovatieve online SEO cursus

In het lesmateriaal neem ik je mee in het uitzetten van je SEO traject. Alle kennis die ik in 5+ jaar heb opgedaan staat uitgeschreven in de vorm van een toepasbare stappenplan: van analyseren, prioriteren, aanpassen en creëren van nieuwe content en technische aanpassingen tot het doormeetbaar maken van je data. Alle werkzaamheden die in het e-book staan omschreven zijn uit te voeren met gratis online tools en WordPress plugins waardoor je geen extra kosten hoeft te maken. Het enige wat je zelf moet investeren is tijd.