Over mij

Hi, mijn naam is Manouk Keurntjes.

Hi, mijn naam is Manouk. Ik ben sinds een aantal jaren werkzaam als freelance SEO Specialist in en rondom Amsterdam. Voor dat ik begon met freelancen heb ik bij marketing agencies, maar ook in-house gewerkt als SEO specialist. Naast mijn kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie heb ik ook ervaring met content marketing zoals het creëren en managen van (SEO) content. Ook denk ik graag met je mee om een passende online marketing strategie te vinden voor je merk.

Ik ben een gepassioneerde SEO Specialist en gefascineerd door de kracht van online marketing. Het is daarom ook mijn doel om zoveel mogelijk merken te helpen met het behalen en behouden van een sterke online positie. Volgens mijn werkgevers ben ik creatief, georganiseerd en werk ik snel en efficiënt. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat ik voor werkgevers werk waarin ik mij kan identificeren en waar ik een belangrijke bijdrage kan maken voor het merk.

Ik heb mij gefocust op een aantal branches omdat deze matchen met mijn persoonlijke interesses, zoals health- en lifestylemerken. Natuurlijk sta ik ook open om bedrijven te helpen die zich in andere branches bevinden.

0