Boek een 1 op 1 SEO sessie

Loop je een hoop omzet mis omdat je website te weinig of de verkeerde bezoekers trekt?

Geen advies op papier, maar meteen aan de slag

Tijdens een SEO sessie gaan wij samen 3 uur lang aan de slag om zoveel mogelijk werk te verzetten om je vindbaarheid te verhogen. Wil jij meer weten over hoe zoekmachines werken? Dan kan ik je dit vertellen. Heb je liever dat we de quick wins vinden en dat we samen een SEO strategie opzetten voor je bedrijf? Dan gaan we daarmee aan de slag!

De kracht van de 1 op 1 SEO sessie is dat we alle kanten op kunnen gaan. Naast het delen van kennis en het bieden van advies kunnen we ook direct je website in duiken en aanpassingen maken.

Jij bepaalt hoeveel sessies je nodig hebt

Naast de eenmalige SEO sessie – die uiteraard ook meerdere keren los te boeken is – bied ik twee pakketten aan: een kwartaal pakket (ieder kwartaal een sessie) en een maandelijks pakket (iedere maand een sessie).  Bij het afnemen van meerdere sessies gaat het tarief per sessie omlaag.

Hoe boek je een SEO sessie?

Bij interesse voor één of meerdere SEO sessies vul je een formulier met een aantal vragen in. Naast dat ik vraag om welke website het gaat en wat je SEO doelen zijn vraag ik ook waar je wilt dat de SEO sessie plaatsvindt (bijvoorbeeld bij jou op kantoor, thuis of een rustig koffietentje). Hieruit kan ik uitmaken wat mijn reistijd zal zijn (45 minuten reistijd is inbegrepen in de prijs, bij een langere reistijd vraag ik om een extra vergoeding) en kan ik je een aantal data doorsturen waarop de eerste sessie plaats kan gaan vinden.

Ik doe mijn best om de eerste sessie binnen 2 weken in te plannen.

Welk type pakket past het beste bij jouw situatie?

Een eenmalige sessie

Wil je je zoekmachine optimalisatie traject kickstarten maar wil je geen traject aan gaan? Kies dan voor een eenmalige SEO sessie.

De investering voor een eenmalige sessie bedraagt:

€ 450,- ex. btw

.

Ieder kwartaal een sessie

Wil je stappen maken in het vergroten van je vindbaarheid en wil je hierbij een paar keer per jaar hulp hebben?

De investering voor een kwartaal sessie bedraagt:

€ 425,- ex. btw*

*bij afname van minimaal 4 sessies

Elke maand een SEO sessie

Wil jij gassen met het optimaliseren van je vindbaarheid in de zoekmachines en iedere maand samen je vervolgstappen bepalen?

De investering voor maandelijkse sessie bedraagt:

€ 400,- ex. btw**

*bij afname van minimaal 6 sessies

Wil je meer info over de 1 op 1 SEO sessies?

0