SEO workshop mét persoonlijke begeleiding – COMING SOON!

Wil je graag zelf aan de slag met je zoekmachine optimalisatie maar mis je de kennis en tools?

No worries. Je kijkt naar de oplossing. Ik heb mijn SEO consultancy kennis – 5+ jaar – gebundeld in een toegankelijke DIY SEO workshop. Tijdens deze workshop deel ik al mijn kennis met jou en laat ik geen kennis achterwegen. Ik begeleid je door de drie SEO pijlers: content, techniek en autoriteit en vertel je stap voor stap hoe je er achter kunt komen wat er waarom geoptimaliseerd moet worden om beter vindbaar te worden in de zoekmachines.

Omdat ik heel goed begrijp dat je geen zin of tijd hebt om wekenlang naar een cursus te gaan heb ik al mijn kennis uitgeschreven in een e-book: de ultieme zoekmachine optimalisatie guide. In deze guide, die je in PDF vorm zal ontvangen, staat van A tot Z omschreven waarom en hoe je aanpassingen aan je website kunt maken ter bevordering van de vindbaarheid. Deze eerste versie is geschreven voor WordPress gebruikers en zit boordevol verwijzingen naar gratis tools waarmee je hetzelfde resultaat kunt behalen als een professionele SEO specialist.

SEO workshop met persoonlijke begeleiding

Omdat ik mij heel goed kan voorstellen dat er voordat je zelf aan de slag gaat met het e-book nog steeds vragen zullen zijn over SEO krijg je een gratis introductie video call van 60 minuten. Tijdens dit gesprek zal ik je alles vertellen over SEO en lopen we kort alle hoofdstukken van het e-book door zodat alles duidelijk is. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna ga je zelf aan de slag en doorloop je alle stappen in het e-book. Tijdens óf na je zoekmachine optimalisatie traject kun je het gratis vervolg gesprek inplannen (ook 60 minuten) om eventuele vragen te stellen of om samen een vervolg SEO strategie op te zetten. Uiteraard is er ook daarna nog een mogelijkheid om vaker een video call in te plannen.

De SEO workshop is beschikbaar vanaf medio maart 2019, maar nu al aan te vragen via contact@manoukkeurntjes.com

Wil je meer weten over deze SEO workshop? Geen probleem!

e-book

SEO workshop: dit kun je verwachten

Wat je kan verwachten:

-E-book: de ultieme SEO guide – WordPress edition (100+ pagina’s)

-Video call #1: introductie tot SEO (60 minuten)

-Video call #2: vervolg gesprek voor al je vragen (30 minuten)

-Google Drive met kant-en-klare SEO documenten

-Maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de SEO industrie

E-book: de ultieme SEO guide – WordPress edition

In deze guide neem ik je mee in het uitzetten van je SEO traject. Alle kennis die ik in 5+ jaar heb opgedaan staat uitgeschreven in de vorm van een toepasbare stappenplan: van analyseren, prioriteren, aanpassen en creëren van nieuwe content en technische aanpassingen tot het doormeetbaar maken van je data. Alle werkzaamheden die in het e-book staan omschreven zijn uit te voeren met gratis online tools en WordPress plugins waardoor je geen extra kosten hoeft te maken. Het enige wat je zelf moet investeren is tijd.

Video calls met een SEO specialist

Vóór en na het doorlopen van het e-book krijg je de kans om door middel van een video call al je vragen te stellen aan een professionele SEO specialist. Dit is om te voorkomen dat je bepaalde hoofdstukken zal overslaan omdat je er misschien niet uit komt. Deze persoonlijke begeleiding kan je net dat extra duwtje geven om je website nóg sterker te maken.