Over Manouk

Over Manouk

Hi, mijn naam is Manouk, aangenaam! Ik ben werkzaam als freelance SEO Specialist en heb daarnaast ook ervaring met content marketing zoals het creëren en managen van (SEO) content. Daarnaast help ik graag met het vinden van een passende online marketing strategie voor je merk.

Ik ben een gepassioneerde SEO Specialist en gefascineerd door de kracht van online marketing. Het is daarom ook mijn doel om zoveel mogelijk merken te helpen met het behalen en behouden van een sterke online positie. Volgens mijn werkgevers ben ik creatief, georganiseerd en werk ik snel en efficiënt. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat ik voor werkgevers werk waarin ik mij kan identificeren en waar ik een belangrijke bijdrage kan maken voor het merk.

Ik heb mij gespecialiseerd in een aantal branches omdat die branches matchen met mijn persoonlijke interesses. Ik ben vooral werkzaam voor health- en lifestylemerken, maar sta ook open om mij aan klanten te binden die zich in andere branches bevinden.
Aan de slag!

Diensten & werkwijze

Ik ben een ervaren SEO Specialist en heb een brede kennis op onder andere het gebied van SEO analyses, zoekwoord research, SEO Copywriting, website optimalisatie, content optimalisatie en content marketing

Voor al mijn klanten maak ik een advies op maat en pas daar mijn diensten op aan. Ik bied daarom ook geen kant-en-klare diensten aan. Daarnaast werk ik graag samen met de klant om zo een strategie te ontwikkelen dat het beste bij het merk past. Om mijn klanten mee te kunnen nemen in het optimalisatie proces werk ik veelal in de vorm van sprints. Op deze manier kan de klant zelf de snelheid bepalen en kan ik tussen de sprints door de strategie zo aanpassen dat het rendement nog hoger is.